17. mars, 2023

Nytt navn

Munken.

Vi tar med oss fortiden og trer inn i fremtiden med ny logo, ny profil og nytt navn.

Eller, helt nytt navn er det vel strengt talt ikke.

Men vi har tatt eierskap over dagligtalen, så dere som allerede bruker benevnelsen Munken, kan trygt fortsette med det - det er det vi heter!

Se vår fine nye logo!

Logoen er, som huset i seg selv; foranderlig. Det vil si at den finnes i flere utgaver, men med samme særtrekk, så du vil garantert kjenne den igjen.

Titusen takk til alle dere som har støttet, lobbyert, spleiset, appellert, arrangert og gjort alt i deres makt for at vi, og dere, fortsatt skal ha dette forunderlige og vidunderlige huset.

Femover er målet å utvikle og styrke aktivitet innen kunstfeltene i regionen, og samle profesjonelle kunstnere og de som jobber innen kulturlivet til en god arbeidsplass. Skape gode synergieffekter, faglig fellesskap og miljø, og å legge til rette for gode fasiliteter, flere samarbeid og økt aktivitet.

Vi sees på Munken til både hverdag og fest.

Dødskul profil og logo er laget av vår fabelaktige og skjønne in-house designer Sten E. Moe.

Publisert av Munken  Sist endret 27. juni 2023 15:39

Velkommen til Munken

Munken (Monk AS) er et ideelt as som ble stiftet i 2020 av Scenekunst Sør og Musikkontoret SØRF med støtte av Agder Kunstsenter og Norsk Forfattersentrum Sørlandet for å kunne drive og drifte Munkehaugen videre med kultur som formål.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram