3. mars, 2023

EiK - Entreprenørskap i Kunst

Kulturgründer i Agder? SE HER! 👇

EiK er et prosjekt for deg som er kunstner eller jobber/ønsker å jobbe kunstrelatert på andre måter, f.eks drive et galleri, forlag, management, eller noe annet – kanskje en helt ny type virksomhet? EiK har plukket de beste verktøyene fra entreprenørskapsfeltet og tilpasset dem kunstfeltet, slik at du skal få kunnskapen du trenger for å kunne ha kunst som levebrød og få rom til å skape.

EiK Intensiv består av tre lunsj-til-lunsj samlinger i løpet av våren 2023. Målet er at du skal få styrket kompetansen, drivkraften og nettverket ditt slik at du får kraft og rom til å leve av det du brenner for!

Dette er en unik mulighet til å utvikle din egen virksomhet, få kompetanse og bygge verdifullt nettverk sammen med andre kreative og driftige aktører fra hele Agder. Søk om å bli en av de 20 deltagerne som får bli med på prosjektet!

SØKNADSFRIST 10.MARS!✍️✍️ Søk nå!

Publisert av Munken  Sist endret 27. juni 2023 15:45

Velkommen til Munken

Munken (Monk AS) er et ideelt as som ble stiftet i 2020 av Scenekunst Sør og Musikkontoret SØRF med støtte av Agder Kunstsenter og Norsk Forfattersentrum Sørlandet for å kunne drive og drifte Munkehaugen videre med kultur som formål.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram