15. april, 2020

Livestream med Rebekka Lundstrøm m. Einar Fadnes

Det er tatt initiativ til en konsert uten publikum. Arrangører,frivillige og teknikere i samarbeid med Arendal Kulturnettverk har kommet opp med livestream konsept for å være med å støtte det lokale kulturlivet.

Arrangører, frivillige og teknikere i samarbeid med Arendal Kulturnettverk har kommet opp med livestream konsept for å være med å støtte det lokale kulturlivet. Arrangørforeningene: Munkebusiness og Arendal Rock klubb har mye teknisk utstyr som de vil at kulturlivet skal få mer glede av. Det er bestilt inn nytt filmutstyr som blant annet er finansiert av Saganatt komiteen i et spleiselag sammen med Munkebusiness, Arendal Rock klubb, Arendal Kommune ved Kulturkammeret og Rytmisk fabrikk.  

Rebekka Lundstrøm debuterte som låtskriver i 2017. Med god hjelp fra venner, lokale musikere og aktører ga hun ut sitt debutalbum «Carousel» i mars 2020. Albumet inneholder ni låter som er produsert av Einar Fadnes (soloartist/Jim Stärk) og innspilt, mikset og mastret av Rasmus Solem. Musikken hennes har klare referanser til country og folk og midt i melankolien finner vi også håp.

Livestream med Rebekka Lundstrøm m. Einar Fadnes
Torsdag. 16. April
Sted: Munkehaugen scene
Kl. 20.00 – 21.00
Vi oppfordrer til og Vippse artistene.  Vipps. 98457885 Rebekka

Trykk på lenken
https://www.facebook.com/MunkehaugenScene/live/

Produsenter:
Tore Steen: Video / streaming
Pål Asperheim: Lys og scenedekor
Jan Gunnar Andreassen: Lydteknikk

Arr. Arendal Live

15.04.2020

Publisert av Ole Johan Lillegaard  Sist endret 14. mars 2023 11:24

Velkommen til Munken

Munken (Monk AS) er et ideelt as som ble stiftet i 2020 av Scenekunst Sør og Musikkontoret SØRF med støtte av Agder Kunstsenter og Norsk Forfattersentrum Sørlandet for å kunne drive og drifte Munkehaugen videre med kultur som formål.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram