Meny

El Classico

Ceviche 130
Rå fisk marinert med lime, koriander,
chili, rødløk, hvitløk. Servert med søtpotet og salat. Allergener: Fisk.

Raw fish marinated with lime, cilantro,
chili, red onions, garlic. Served with sweet potato and salad. Allergens: Fish.

Vinpakke/ winepairing 325
Reh Kendermann
Vom Kalkstein Riesling
2018

Seco de Cordero 375
Langtidskokt lammeskank servert med quinotto.
Allergener: Gluten (malt), Melk (valgfritt), Sesamfrø.

Slow cooked lambshank, served with quinotto.
Allergens: Gluten (malt), Milk (optional), Sesame Seed

Vinpakke/ Winepairing
Jaboulet Crozes
Hermitage Les Jalets
2016

Tiramisu 120
Lagvis fingerkjeks, espresso, mascarponekrem
og sjokolade. Allergener: Melk, Egg, Gluten (fingerkjeks).

Layers of ladyfingers, espresso, mascarpone
cream and chocolate. Allergens: Milk, Egg, Gluten (ladyfingers).

Vinpakke/ winepairing
Lenotti Recioto
Della Valpolicella
2016

Menu price 560

One glass per course 350

Meny

El Classico

Ceviche 130
Rå fisk marinert med lime, koriander,
chili, rødløk, hvitløk. Servert med søtpotet og salat. Allergener: Fisk.

Raw fish marinated with lime, cilantro,
chili, red onions, garlic. Served with sweet potato and salad. Allergens: Fish.

Vinpakke/ winepairing 325
Reh Kendermann
Vom Kalkstein Riesling
2018

Seco de Cordero 375
Langtidskokt lammeskank servert med quinotto.
Allergener: Gluten (malt), Melk (valgfritt), Sesamfrø.

Slow cooked lambshank, served with quinotto.
Allergens: Gluten (malt), Milk (optional), Sesame Seed

Vinpakke/ Winepairing
Jaboulet Crozes
Hermitage Les Jalets
2016

Tiramisu 120
Lagvis fingerkjeks, espresso, mascarponekrem
og sjokolade. Allergener: Melk, Egg, Gluten (fingerkjeks).

Layers of ladyfingers, espresso, mascarpone
cream and chocolate. Allergens: Milk, Egg, Gluten (ladyfingers).

Vinpakke/ winepairing
Lenotti Recioto
Della Valpolicella
2016

Menu price 560

One glass per course 350

El Pescetariano

Tiradito Maracuya 130
Sashimi av hvit fisk med limedressing
og mango-pasjonsfruktsaus. Allergener: Fisk, sesamfrø.

Sashimi of white fish with a lime dressing
and mango-passionfruit sauce.
Allergens: Fish, sesame seed.

Vinpakke/ winepairing
Pazo das Bruxas
Rias Baixas Albariño
2016

Patarashca 330
Spicy hvit fisk, ovnsbakt i bananblad.
Serveres med pico de gallo, huancaina og husets pommes frites. Allergener: Fisk, melk (valgfritt).

Spicy fillet of white fish baked in banana leaf. Served with pico de gallo, huancaina and our home made french fries. Allergens: Fish, milk (optional).

Vinpakke/ winepairing
Reh Kenderman Vom
Kalkstein Riesling
2016

Maracuya Panna Cotta 120
Pasjonsfruktspannacotta. Allergener: Melk.

Passion fruit panna cotta. Allergens: Milk.

Vinpakke/ winepairing
André Delorme
Crémant de Bourogne

Menu price 525

One glass per course 330

El Pescetariano

Tiradito Maracuya 130
Sashimi av hvit fisk med limedressing
og mango-pasjonsfruktsaus. Allergener: Fisk, sesamfrø.

Sashimi of white fish with a lime dressing
and mango-passionfruit sauce.
Allergens: Fish, sesame seed.

Vinpakke/ winepairing
Pazo das Bruxas
Rias Baixas Albariño
2016

Patarashca 330
Spicy hvit fisk, ovnsbakt i bananblad.
Serveres med pico de gallo, huancaina og husets pommes frites. Allergener: Fisk, melk (valgfritt).

Spicy fillet of white fish baked in banana leaf. Served with pico de gallo, huancaina and our home made french fries. Allergens: Fish, milk (optional).

Vinpakke/ winepairing
Reh Kenderman Vom
Kalkstein Riesling
2016

Maracuya Panna Cotta 120
Pasjonsfruktspannacotta. Allergener: Melk.

Passion fruit panna cotta. Allergens: Milk.

Vinpakke/ winepairing
André Delorme
Crémant de Bourogne

Menu price 525

One glass per course 330

El Rojo

Tiradito 130
Sashimi av hvit fisk med limedressing
og chili-bringebærsaus.
Allergener: Fisk, sesamfrø.

Sashimi of white fish with a lime dressing
and spicy raspberry sauce.
Allergens: Fish, sesame seed.

Vinpakke/ winepairing
Pazo das Bruxas
Rias Baixas Albariño
2017

Sopa Criolla 350
Tomatbasert gryte med oksekjake, quinoa, potet, gulrøtter og mye smak. Serveres med speilegg og lime infusert rødløk. Allergener: Melkeprotein (Smør, Fløte) Egg (Valgfritt)

Oxcheek stew with quinoa, potatoes, carrots and a lot of flavour. Served with a fried egg and lime soaked red onions Allergens: Milkprotein (Butter, Cream), Egg (optional)

Vinpakke/ winepairing
Lenotti Costa Regale
Valpolicella Ripasso
2016

Sorbet 120
Økologisk og lokalprodusert sorbet.
Serveres med krem. Allergener: Melk, egg (begge valgfrie)

Locally produced ecological sorbet
Served with cream Allergens: Milk (Cream), egg (both optional).

Vinpakke/ winepairing
Alde Sider
Hardanger
2018

Menu price 550

One glass per course 340

El Rojo

Tiradito 130
Sashimi av hvit fisk med limedressing
og chili-bringebærsaus.
Allergener: Fisk, sesamfrø.

Sashimi of white fish with a lime dressing
and spicy raspberry sauce.
Allergens: Fish, sesame seed.

Vinpakke/ winepairing
Pazo das Bruxas
Rias Baixas Albariño
2017

Sopa Criolla 350
Tomatbasert gryte med oksekjake, quinoa, potet, gulrøtter og mye smak. Serveres med speilegg og lime infusert rødløk. Allergener: Melkeprotein (Smør, Fløte) Egg (Valgfritt)

Oxcheek stew with quinoa, potatoes, carrots and a lot of flavour. Served with a fried egg and lime soaked red onions Allergens: Milkprotein (Butter, Cream), Egg (optional)

Vinpakke/ winepairing
Lenotti Costa Regale
Valpolicella Ripasso
2016

Sorbet 120
Økologisk og lokalprodusert sorbet.
Serveres med krem. Allergener: Melk, egg (begge valgfrie)

Locally produced ecological sorbet
Served with cream Allergens: Milk (Cream), egg (both optional).

Vinpakke/ winepairing
Alde Sider
Hardanger
2018

Menu price 550

One glass per course 340

El Vegetariano/ O Vegano

Crema Batata 130
Suppe av ovnsbakt søtpotet og gulrot. Smaksatt med kokosmelk, ingefær og chilli. Serveres med brunost.
Allergener: Melkeprotein (brunost, valgfritt)

Soup made from ovenbaked sweet potatoes and carrots. Flavoured with coconut milk, ginger and chilli. Served with brown cheese.
Allergens: Dairyprotein (brown cheese, optional).

Vinpakke/ winepairing
André Delorme
Crémant de Bourogne
2016

Quinotto Verde 290
Spicy quinotto med halloumi eller sopp.
Allergener: Melkeprotein (fløte, valgfritt), Nøtter (sesamfrø, valgfritt)

Spicy quinotto with halloumi or mushrooms.
Allergens: Dairyprotein (optional), Nuts (sesame seed, optional)

Vinpakke/ winepairing
Lenotti Costa Regale Valpolicella Ripasso
2016

Pudìn de Chia 120
Chiafrøpudding med pasjonsfruktcoulis.
Allergener: Nøtter.

Chia seed pudding with passionfruit coulis.
Allergens: Nuts

Vinpakke/ winepairing
Alde Sider
Hardanger 2018

Menu price 490

One glass per course 340

Vi går av og til tom for enkelte retter, om det er en rett du har spesielt lyst på så gi beskjed når du bestiller bord.

We sometimes run out of some dishes during an evening, if a certain menu is of interest, please notify us in advance.

El Vegetariano/ O Vegano

Crema Batata 130
Suppe av ovnsbakt søtpotet og gulrot. Smaksatt med kokosmelk, ingefær og chilli. Serveres med brunost.
Allergener: Melkeprotein (brunost, valgfritt)

Soup made from ovenbaked sweet potatoes and carrots. Flavoured with coconut milk, ginger and chilli. Served with brown cheese.
Allergens: Dairyprotein (brown cheese, optional).

Vinpakke/ winepairing
André Delorme
Crémant de Bourogne
2016

Quinotto Verde 290
Spicy quinotto med halloumi eller sopp.
Allergener: Melkeprotein (fløte, valgfritt), Nøtter (sesamfrø, valgfritt)

Spicy quinotto with halloumi or mushrooms.
Allergens: Dairyprotein (optional), Nuts (sesame seed, optional)

Vinpakke/ winepairing
Lenotti Costa Regale Valpolicella Ripasso
2016

Pudìn de Chia 120
Chiafrøpudding med pasjonsfruktcoulis.
Allergener: Nøtter.

Chia seed pudding with passionfruit coulis.
Allergens: Nuts

Vinpakke/ winepairing
Alde Sider
Hardanger 2018

Menu price 490

One glass per course 340

Vi går av og til tom for enkelte retter, om det er en rett du har spesielt lyst på så gi beskjed når du bestiller bord.

We sometimes run out of some dishes during an evening, if a certain menu is of interest, please notify us in advance.