Meny

El Classico

Ceviche 130
Rå fisk marinert med lime, koriander,
chili, rødløk, hvitløk. Servert med søtpotet og salat. Allergener: Fisk.

Raw fish marinated with lime, cilantro,
chili, red onions, garlic. Served with sweet potato and salad. Allergens: Fish.

Vinpakke/ winepairing 325
Reh Kendermann
Vom Kalkstein Riesling
2018

Seco de Cordero 375
Langtidskokt lammeskank servert med quinotto.
Allergener: Gluten (malt), Melk (valgfritt), Sesamfrø.

Slow cooked lambshank, served with quinotto.
Allergens: Gluten (malt), Milk (optional), Sesame Seed

Vinpakke/ Winepairing
Jaboulet Crozes
Hermitage Les Jalets
2016

Tiramisu 120
Lagvis fingerkjeks, espresso, mascarponekrem
og sjokolade. Allergener: Melk, Egg, Gluten (fingerkjeks).

Layers of ladyfingers, espresso, mascarpone
cream and chocolate. Allergens: Milk, Egg, Gluten (ladyfingers).

Vinpakke/ winepairing
Lenotti Recioto
Della Valpolicella
2016

Menu price 560

One glass per course 350

Meny

El Classico

Ceviche 130
Rå fisk marinert med lime, koriander,
chili, rødløk, hvitløk. Servert med søtpotet og salat. Allergener: Fisk.

Raw fish marinated with lime, cilantro,
chili, red onions, garlic. Served with sweet potato and salad. Allergens: Fish.

Vinpakke/ winepairing 325
Reh Kendermann
Vom Kalkstein Riesling
2018

Seco de Cordero 375
Langtidskokt lammeskank servert med quinotto.
Allergener: Gluten (malt), Melk (valgfritt), Sesamfrø.

Slow cooked lambshank, served with quinotto.
Allergens: Gluten (malt), Milk (optional), Sesame Seed

Vinpakke/ Winepairing
Jaboulet Crozes
Hermitage Les Jalets
2016

Tiramisu 120
Lagvis fingerkjeks, espresso, mascarponekrem
og sjokolade. Allergener: Melk, Egg, Gluten (fingerkjeks).

Layers of ladyfingers, espresso, mascarpone
cream and chocolate. Allergens: Milk, Egg, Gluten (ladyfingers).

Vinpakke/ winepairing
Lenotti Recioto
Della Valpolicella
2016

Menu price 560

One glass per course 350

El Pescetariano

Tiradito Maracuya 130
Sashimi av hvit fisk med limedressing
og mango-pasjonsfruktsaus. Allergener: Fisk, sesamfrø.

Sashimi of white fish with a lime dressing
and mango-passionfruit sauce.
Allergens: Fish, sesame seed.

Vinpakke/ winepairing
Pazo das Bruxas
Rias Baixas Albariño
2016

Patarashca 330
Spicy hvit fisk, ovnsbakt i bananblad.
Serveres med pico de gallo, huancaina og husets pommes frites. Allergener: Fisk, melk (valgfritt).

Spicy fillet of white fish baked in banana leaf. Served with pico de gallo, huancaina and our home made french fries. Allergens: Fish, milk (optional).

Vinpakke/ winepairing
Reh Kenderman Vom
Kalkstein Riesling
2016

Maracuya Panna Cotta 120
Pasjonsfruktspannacotta. Allergener: Melk.

Passion fruit panna cotta. Allergens: Milk.

Vinpakke/ winepairing
André Delorme
Crémant de Bourogne

Menu price 400
*Spesialpris frem til påsken 2020
(ordinær pris kr 525)

One glass per course 330

El Pescetariano

Tiradito Maracuya 130
Sashimi av hvit fisk med limedressing
og mango-pasjonsfruktsaus. Allergener: Fisk, sesamfrø.

Sashimi of white fish with a lime dressing
and mango-passionfruit sauce.
Allergens: Fish, sesame seed.

Vinpakke/ winepairing
Pazo das Bruxas
Rias Baixas Albariño
2016

Patarashca 330
Spicy hvit fisk, ovnsbakt i bananblad.
Serveres med pico de gallo, huancaina og husets pommes frites. Allergener: Fisk, melk (valgfritt).

Spicy fillet of white fish baked in banana leaf. Served with pico de gallo, huancaina and our home made french fries. Allergens: Fish, milk (optional).

Vinpakke/ winepairing
Reh Kenderman Vom
Kalkstein Riesling
2016

Maracuya Panna Cotta 120
Pasjonsfruktspannacotta. Allergener: Melk.

Passion fruit panna cotta. Allergens: Milk.

Vinpakke/ winepairing
André Delorme
Crémant de Bourogne

Menu price 400
*Spesialtilbud frem til påsken 2020
(ordinær pris kr 525)

One glass per course 330

El Vegetariano/ O Vegano

Crema de Pesto 130
Suppe av brokkoli, spinat og basilikum.
Soup of broccoli, spinach and basil.
Allergener(Allergens) Fløte – Valgfritt( Cream – Optional).

Vinpakke/ winepairing
André Delorme
Crémant de Bourogne
2016

Quinotto 290
Spicy soppquinotto servert med granateple og rosiner .
Spicy mushroomquinotto served with pommegranades and raisins.
Allergener(Allergens) Mandelmelk (Almond milk).

Vinpakke/ winepairing
Pietro de Campo Bugia Barbaresco 2016

Pudìn de Chia 120
Chiafrøpudding med pasjonsfruktcoulis.
Chia seed pudding with passionfruit coulis.
Allergener(Allergens) Nøtter (Nuts).

Vinpakke/ winepairing
Alde Sider
Hardanger 2018

Menu price 490

One glass per course 340

Vi går av og til tom for enkelte retter, om det er en rett du har spesielt lyst på så gi beskjed når du bestiller bord.

We sometimes run out of some dishes during an evening, if a certain menu is of interest, please notify us in advance.

El Vegetariano/ O Vegano

Crema de Pesto 130
Suppe av brokkoli, spinat og basilikum.
Soup of broccoli, spinach and basil.
Allergener(Allergens) Fløte – Valgfritt( Cream – Optional).

Vinpakke/ winepairing
André Delorme
Crémant de Bourogne
2016

Quinotto 290
Spicy soppquinotto servert med granateple og rosiner .
Spicy mushroomquinotto served with pommegranades and raisins.
Allergener(Allergens) Mandelmelk (Almond milk).

Vinpakke/ winepairing
Pietro de Campo Bugia Barbaresco 2016

Pudìn de Chia 120
Chiafrøpudding med pasjonsfruktcoulis.
Chia seed pudding with passionfruit coulis.
Allergener(Allergens) Nøtter (Nuts).

Vinpakke/ winepairing
Alde Sider
Hardanger 2018

Menu price 490

One glass per course 340

Vi går av og til tom for enkelte retter, om det er en rett du har spesielt lyst på så gi beskjed når du bestiller bord.

We sometimes run out of some dishes during an evening, if a certain menu is of interest, please notify us in advance.