Booking og annen info

Lydstudioet vil bli oppgradert for 30.000 kr etter å ha mottatt støtte fra Sparebanken sør med 10.000 kr , Aleris ungplan med 10.000 og Frifond med 9000 kr.

Gamlebyen Musikerforening sitt  Lydstudio på Munkehaugen Kultursenter er ment å være et tilbud for dem som ønsker å få produsert demo innspillinger til en grei pris. Det er bygget et kontrollrom og et innspillingsrom i underetasjen. Studioet ble startet i 2007.

Prosjektet har fått finansiering fra mange forskjellige støtteordninger, det er brukt et betydelig antall dugnadstimer og nå er alt klart for studioinnspillinger.

Studioet er PC basert med Cubase og  nå også Pro tools  . Det er 2 Fireface 800 lydkort som vil gi nok linjer til de fleste type innspillinger. Mange har spilt inn musikk her Seventh , Valerie og Wango.

Det er gjennomført akustikktiltak etter rapport fra Sivilingeniør i akustikk fra Sinus AS i Kristiansand. Studioet har adskilt kammer med dobble dører og vinduer. Rommet har mulighet for tilgang til et pauserom med kjøkkenfaciliteter.

Medlemmer av Gamlebyen Musikerforening har rabatt på studioleie. Gamlebyen Musikerforening er en forening for alle som spiller i band på Munkehaugen Kultursenter, den har eksisert siden senteret åpnet.
 
Ønsker dere å leie studiotid, kontakt: ole.johan.lillegard@arendal.kommune.no

Studioet har fått støtte fra: Arendal Kommune, Arendal Musikkråd, Frifond og MVO. Sparebanken sør, Aleris Ungplan og Frifond
Vi takker: Arendal Lydsystemer, Musikkhjørnet og Prolyd for gode priser på utstyr.


Publisert av Munken  Sist endret 14. mars 2023 18:08

Velkommen til Munken

Munken (Monk AS) er et ideelt as som ble stiftet i 2020 av Scenekunst Sør og Musikkontoret SØRF med støtte av Agder Kunstsenter og Norsk Forfattersentrum Sørlandet for å kunne drive og drifte Munkehaugen videre med kultur som formål.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram